Ege Ot Kavurması
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 1 Oy
view 3.207
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sebze sevgisi içinden dolup taşanlar, her öğünde sebze yesem bıkmam diyenler, formuna her daim dikkatedenler, önceki günden yemeği fazla kaçırıp ertesi gün hafif bir şeyler tüketeyim diyenler ya da ana yemeğin yanına salata kadar hafif aynı zamanda çok besleyici bir seçenek arayanlar; sizi hem lezzete hem de sebzeye doyuracak bir tarif önerimiz var! Karşınızda ege ot kavurması yemeği!
Pazı, dereotu, deniz börülcesini sadece bir miktar kavurarak hazırlayabileceğiniz bu pratik tarif sayesinde vücudunuzu sağlık ile buluşturmaya hazır olun! Karabiber ve sarımsağın şifa dolu aromalarını da katıp lezzetini iyice artıracağınız bu yemeği çatallamak için daha fazla geç kalmayın. Tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. Bir tencerenin içerisine zeytinyağ ve pazıları ekleyin, ardından sarımsakları ekleyip pazıları kavurun deniz börülcesini ekleyip kavurma işlemine devam edin.
2. Tuzunu da ekleyip pişip kavrulana kadar kapağını kapatın ve arası sıra karıştırın.
3. Piştikten sonra hemen bir tabağa alıp isteğe göre üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber serperek servis edin.
4. Servis önerisi: İsterseniz içerisine ısırgan otu ebe gömeci radika turp otu gibi sebzeler ekleyerek de yapabilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER