Enginar sevgisinin pek de ortası yoktur; kimi insan bayılır ve onu her hali ile tüketir kimi insansa onu görmek bile istemez. Sıradaki tarifimiz iki kesime de hitap ediyor olmalı! Enginar sevmeyenlerin bir şans vermek isteyeceği kadar farklı, enginar sevenlerininse daha da bayılacağı bir yapım şekline sahip enginar tava ile siz de sofralarınıza ilginç bir deneyim katabilirsiniz.
Çırpılan yumurta, un ve galeta unu ile giydirilip kızgın yağa atılarak pişirilen bu enginar dilimleri; biraz da şinitzele göz kırpmıyor desek yalan olur. Son derece pratik hazırlanışı, besleyici özellikleri ve nefis lezzeti ile güzel bir tarator sosa bandırılıp mideye yollanmayı bekleyen enginarları daha fazla üzmeyin ve hemen uygulamaya koyulun. İster ana yemeğe başlangıç seçeneği olarak tüketin isterseniz de bir film izlerken atıştırmalık olarak… Enginar tava yapımı hakkında geri kalan tüm detaylar için videomuzu izleyin, şimdiden afiyet olsun!

 

EN ÇOK İZLENENLER