Enginarlı Tas Kebabı Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
5,00/5 Toplam: 3 Oy
view 5.471
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Enginarlı Tas Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Farklı, yaratıcı ve pratik kebap tarifleri MigrosTV’de! Lezzet ve vitamin dolu enginar bu kez nefis bir kebap tarifine ilham verdi ve ortaya bu lezzet dolu tarif çıktı. Tüm detaylar videomuzda. Bu tariflerimiz de ilginizi çekecek; Muzlu pudingli kek, çağlalı bahar salatası.

Pişirme önerisi:

Servis tabağına aldığınız enginarlı tas kebabını ince kıyılmış dereotu ilavesiyle servis edebilirsiniz.

Enginarlı Tas Kebabı Yapımı:

1. Kabuklarını soyduğunuz kuru soğanı küçük küpler halinde yemeklik doğrayın. Temizlenmiş salamura enginar çanaklarını dört eşit parçaya bölün.
2. Geniş tabanlı bir tencereye aktardığınız zeytinyağını kızdırın. Yemeklik doğranmış soğanları ekleyip hafif bir renk alana kadar soteleyin.
3. Sotelenmiş kuru soğanlara kuzu kuşbaşı etlerini ekleyip yüksek ateşte renk alana kadar soteleyin. Az miktarda eklediğiniz sıcak suyla pişirme işlemini sürdürün.
4. Yumuşayan etlere dört eşit parçaya böldüğünüz enginarları, tuz, toz kırmızı biber ve karabiberi ekleyip kavurun.
5. Kısık ateşte enginarlar yumuşayana kadar pişirmeye devam ettiğiniz enginarlı tas kebabını sıcak olarak bekletmeden servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER