Erişte Tarifi
1 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 5
2,00/5Toplam: 1 Oy
view 2.767
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Makarnanın her haline bayılanlar; ama erişteyi her zaman daha bir ayrı tutanlar hazır mısınız?
Sadece biraz kavurduktan sonra biraz da su ekleyip kaynatarak son derece pratik bir şekilde hazırlanabilen bu nefis tarif, koşuşturma dolu hayatınıza lezzetli ve kocaman bir kolaylık olabilir.

Kırılmış cevizi ile bol enerji, kıyılmış maydanozu ile bol vitamin vaat eden leziz erişteye öğle yemeğinde yer vererek geri kalan günü daha da güzelleştirmek ya da akşam yemeğinde yer vererek günü mükemmel bir şekilde kapatmak için tarifimizi daha fazla bekletmeyin deriz! Açlık krizine acil cevap olacak, pratik tarifleri sevenlere kusursuz gelecek bu seçenek; tüm detayları ile videomuzda sizi bekliyor. Şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. Bir tencerenin içine tereyağı ve erişteyi ekleyip erişteler renk değiştirene kadar kavurun.
2. Ardından cevizi ve baharatlarını ilave edip karıştırın suyunu ekleyip, ağzını kapatıp, kısık ateşte 15-20 dakika kadar pişirin.
3. Pişen eriştelere maydanozu ekleyip karıştırıp servis edin.
4. Servis önerisi: Üzerine peynir rendesi kullanarak servis edebilirsiniz

EN ÇOK İZLENENLER