Et Sote Tarifi
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 1 Oy
view 14.127
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Et Sote Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Tane tane dökülen leziz pilavların en iyi arkadaşı, küp küp doğranıp lokum gibi pişirilmiş et yemekleri olsa gerek. Cümlemizi okurken bile ağzı sulanan yemek tutkunlarının olduğunu biliyoruz ve bunun için hemen harekete geçmeyi öneriyoruz.

Bu akşam yemeği için kasabınızdan en güzel eti sizin için ayırmasını isteyin, manavınızdan en taze sebzeleri özenle seçin ve kolları sıvayın; çünkü iyi bir et sotenin güzelleştirip özelleştirmediği bir sofra olmadı, olmayacak!

Kuru soğanların şifa dolu lezzetleri, mis kokulu domateslerin kırmızı kadar büyüleyici etkileri, yeşil biberlerin aromatik büyüsü ve baharatların uyumlu arkadaşlıkları ile hazırladığınız et soteyi ister ekmeğinizi bandıra bandıra yeyin, isterseniz pilava katık edin tercih ve hazırlaması sizden, tarifi bizden.

Et sote tarifi, et sote nasıl yapılır, nefis et sote hazırlanışı, et sote yapımı, leziz et sote nasıl pişirilir, et sote malzemeleri, et sote yapılışı ve daha birçok leziz tarif için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

Et Sote Yapımı:

1. Bir tencerenin içerisine sıvı yağı ve tereyağı ekleyin.
2. Ardından ufak küpler halinde doğranmış olan soğanları ince ince doğranmış olan sarımsakları kuşbaşı doğranmış olan etleri de ekleyip etler suyunu salıp çekene kadar pişirin.
3. Ardından içerisine salçayı küp küp doğranmış olan domatesleri, biberleri ve baharatları ekleyip domatesler suyunu salıp hafif çekene kadar kapağı kapalı şekilde pişirin.
4. Daha sonra içerisine sıcak suyu ve tuzunu ekleyip kısık ateşte pişmeye bırakın.
5. Etler yumuşayınca ocaktan alıp servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER