Et Suyu Nasıl Yapılır ve Saklanır?
2 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 5
3,00/5Toplam: 2 Oy
view 12.326
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kemik ya da sebze sularını saklamanın pratik bir yolunu paylaşıyoruz sizinle. Suların tazeliğini, buzkalıplarında korumayı denediniz mi? İşin ‘nasıl yapılır‘ kısmı için sizi videomuza davet ediyoruz. Bu arada konu kemik suyundan açılmışken şöyle güzel bir sebzeli kemik suyu çorbası tarifi vermeden de geçmeyelim.

YAPILIŞI:

1. Sebzeleri kabaca doğrayın.
2. Eti ve sebzeleri bir tencereye alıp su ekleyerek 40 dakika kaynatın.
3. Ardından süzün.
4. Et suyunu buz poşetine doldurun ve buzluğa atın.

EN ÇOK İZLENENLER