MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Et Suyu Nasıl Yapılır ve Saklanır?
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Kemik ya da sebze sularını saklamanın pratik bir yolunu paylaşıyoruz sizinle. Suların tazeliğini, buzkalıplarında korumayı denediniz mi? İşin ‘nasıl yapılır‘ kısmı için sizi videomuza davet ediyoruz. Bu arada konu kemik suyundan açılmışken şöyle güzel bir sebzeli kemik suyu çorbası tarifi vermeden de geçmeyelim.

Et Suyu Nasıl Yapılır ve Saklanır?
MALZEMELER
  • kemikli et

    Yarım kilo
  • su

    1 lt
  • havuç

    2 adet
  • soğan

    2 adet
  • defne yaprağı

    3 adet
  • kereviz sapı

    3 adet
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Sebzeleri kabaca doğrayın.

  • 2. Adım

    Eti ve sebzeleri bir tencereye alıp su ekleyerek 40 dakika kaynatın.

  • 3. Adım

    Ardından süzün.

  • 4. Adım

    Et suyunu buz poşetine doldurun ve buzluğa atın.