Et Suyuna Çorba Tarifi
6.032 votes, average: 4,35 out of 56.032 votes, average: 4,35 out of 56.032 votes, average: 4,35 out of 56.032 votes, average: 4,35 out of 56.032 votes, average: 4,35 out of 5
4,35/5Toplam: 6.032 Oy
view 33.174
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Et Suyuna Çorba Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

MigrosTV’den hastanın şifası olacak bir tarif daha! Bağışıklık güçlendirme, kemik yapısını iyileştirme gibi insan sağlığına olan pek çok faydasıyla bilinen et suyu bu kez kendine bir çorba içerisinde yer buluyor. Gelişim çağındaki çocuklara, hastalıklarla boğuşan yetişkinlere, daima dinç kalmak isteyen herkese iyi gelecek et suyuna çorbanın yapılışı da oldukça basit. Erittiğiniz bir miktar tereyağında kavrulan tel şehriyeleri et suyuyla buluşturup daha sonra un, yoğurt ve yumurta ile hazırladığınız terbiyesiyle karıştırarak hazır edebileceğiniz et suyuna çorbaya bayılacaksınız. Her bir malzemesi besleyici olan bu nefis çorba için siz de kaşıklarınızı hazır edin, yoksa hemen biter bizden söylemesi!
Sağlık ve lezzet taşan et suyuna çorba nasıl yapılır öğrenmek için hemen videomuzun detaylarına geçebilirsiniz, şimdiden afiyet olsun!
Bu ve bunun gibi hastalıkları iyileştiren birçok çorba tarifi için bizi takip etmeye devam edin!

Et Suyuna Çorba Yapımı:

1. Bir tencerenin içerisine tereyağ ve şehriyeleri ilave edip kavurun.
2. Renkleri değişmeye yakın et suyunu ilave edip kaynatın.
3. Şehriyelerde pişmeye yakın bir kabın içerisinde yumurta yoğurt ve unu karıştırın.
4. Şehriyeleri et suyundan yoğurtlu karışıma azar azar ilave edin ve karıştırarak ilave edin.
5. Yoğurtlu karışım ısınındaysa kadar bu işleme devam edin.
6. Ardından yoğurtlu karışımı da tencereye ekleyip karıştırın bir taşım kaynadıktan sonra ocaktan alın.
7. Sosu için bir sos tenceresinin içerisinde tereyağ kuru ve toz kırmızı biberi ekleyip hafifçe yakıp çorbanızın servisinde bullanabilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER