Etli Kapuska Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Etli Kapuska Tarifi

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kırmızı pul biberle buluşan, bol sulu kapuska yemeğine lahana sevmeyenlerin bile karşı koyamadığını biliyoruz ve ona bir güzellik daha katıyoruz! Nasıl mı? Sıradaki videomuzda lahananın turşu ve dolmadan sonra en lezzetli hallerinden biri olan kapuskayı bu kez bolca kıyma ile pişirip besleyiciliği ve lezzeti artmış bir tarif yaratıyoruz. İnce ince doğradığınız lahana yapraklarını bolca soğan, salça, kıyma ve sevdiğiniz baharatlarla buluşturarak leziz bir öğün tüketebilmek için etli kapuska tarifinin tüm detaylarını videomuzdan öğrenebilirsiniz. Suyuna banacağınız ekmek dilimlerini de hazırlamayı sakın unutmayın, şimdiden afiyet olsun!

Etli Kapuska Tarifi:

Bir tencerenin içerisine yağı ve kıymayı ekleyip kavurun. Ardından ince ince doğranmış olan soğanları da ekleyip kavurmaya devam edin. Son olarak salçayı da ekleyip kavurun ve ardından ince ince doğranmış olan lahanaları ve diğer malzemeleri ekleyip tencerenin kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Lahanalar yumuşayınca ocaktan alıp servis edebilirsiniz. (isteğe göre pişerken su ilave edebilirsiniz.)

EN ÇOK İZLENENLER