Bol sulu nohut yemeği, tane tane dökülen pilava kuru fasulyeden sonra en çok yakışan seçeneklerden biridir. Özellikle kış aylarının soğuk günlerinde kaybettiğiniz enerjiyi geri kazanmak hem de içinizin ısınması için sofranıza bol sulu, etli nohut yemeği eklemek şahane seçim olabilir!
Kuşbaşı doğranmış etler ve bol acıyla buluşan nohut tanelerini ister pilavla karıştırıp isterseniz de ekmekle suyuna bana bana yiyebilir nefis bir lezzete doyabilirsiniz.
Siz de bugünkü sofranıza bolca protein içeren, sağlıklı ve leziz bir yemek eklemek istiyorsanız hemen videomuzdan etli nohut yapımını öğrenebilir, gününüzü güzelleştirebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun! Etli nohut yapılışı ve daha birçok nohutlu tarif için bizden ayrılmayın.
Nohut Yemeği Yapımı:
2. Ardından ince kıyılmış soğanı da ekleyip kavurmaya devam edin.
3. Ufak küpler halinde doğranmış olan domatesleri de ekleyip 3-4 dakika daha kavurun.
4. Ardından nohutları ve suyu ekleyip tüm malzemeler pişip yumuşayınca baharatları da ilave edin.
5. İki taşım daha kaynatarak ocaktan alıp servis edebilirsiniz.