MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Etli Nohut
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Bol sulu nohut yemeği, tane tane dökülen pilava kuru fasulyeden sonra en çok yakışan seçeneklerden biridir. Özellikle kış aylarının soğuk günlerinde kaybettiğiniz enerjiyi geri kazanmak hem de içinizin ısınması için sofranıza bol sulu, etli nohut yemeği eklemek şahane seçim olabilir!
Kuşbaşı doğranmış etler ve bol acıyla buluşan nohut tanelerini ister pilavla karıştırıp isterseniz de ekmekle suyuna bana bana yiyebilir nefis bir lezzete doyabilirsiniz.
Siz de bugünkü sofranıza bolca protein içeren, sağlıklı ve leziz bir yemek eklemek istiyorsanız hemen videomuzdan etli nohut yapımını öğrenebilir, gününüzü güzelleştirebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun! Etli nohut yapılışı ve daha birçok nohutlu tarif için bizden ayrılmayın.

Etli Nohut
MALZEMELER
  • dana kuşbaşı

    300 gram
  • domates

    1 adet
  • sıvı yağ

    4 yemek kaşığı
  • kuru soğan

    1 adet
  • nohut

    3 su bardağı haşlanmış
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı
  • su

    3,5 su bardağı
  • tuz

    1 çay kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Bir tencerenin yağı ve etleri ekleyip kavurun.

  • 2. Adım

    Ardından ince kıyılmış soğanı da ekleyip kavurmaya devam edin.

  • 3. Adım

    Ufak küpler halinde doğranmış olan domatesleri de ekleyip 3-4 dakika daha kavurun.

  • 4. Adım

    Ardından nohutları ve suyu ekleyip tüm malzemeler pişip yumuşayınca baharatları da ilave edin.

  • 5. Adım

    İki taşım daha kaynatarak ocaktan alıp servis edebilirsiniz.