Et ve pilavın lezzetli aşkından şüphe duyulmaz. Peki bu aşk içerisine safran da karışırsa neler olur? Yok, bu kez üzücü bir konu değil şiir gibi bir lezzetin dimağlara işleyeceğinin haberini veriyoruz!
Bayram sofralarına yaraşacak, su böreğini yalnız bırakmayıp mis gibi yaprak sarmalara rakip olacak nefis bir pilava siz yemek tutkunlarının hayır diyemeyeceğini biliyoruz.
Restoranlardaki o leziz görünümün aynısını elde edebileceğiniz, kaşık kaşık yeyip karnınızı doyursanız da lezzetine asla doyamayacağınız etli safranlı pilav tarifinin tüm detayları videomuzda. Daha fazla geç kalmadan malzemeleri edinin ve hemen işe koyulun, şimdiden afiyet olsun!
Etli safranlı pilav yapımı, etli safranı pilav tarifi, etli safranı pilav hazırlanışı, etli safranı pilav nasıl yapılır, etli safranı pilav nasıl hazırlanır ve daha birçok farklı tarif için bizden ayrılmayın.
Püf Noktası ;
- Bademleri soymak için 10 dakika haşlayabilirisiniz.
- Pilavı servis etmeden önce tencere ile kapak arasına kağıt havlu koyarak demlendirebilirsiniz.
- Safranın rengini verebilmesi için kullanmadan bir süre önce su içerisinde bekletin.
- Kuş üzümlerini şişmesi için önceden su içerisinde bekletebilirsiniz.