Etli Taze Fasulye Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,05/5 Toplam: 5.545 Oy
view 61.494
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Etli Taze Fasulye Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Protein deposu kuşbaşı et, mis kokulu tereyağı ve lezzeti ile meşhur taze fasulyeden yapılan bir Türk Mutfağı klasiğidir etli taze fasulye. Sebze yemeklerinden vazgeçmem diyorsanız, tarifi için buradan ayrılmayın, hemen tıklayın!

Fasulyeli nefis tariflerimizi izlediniz mi? Taze fasulyeli bulgur pilavı, patatesli taze fasulye, taze fasulyeli makarna.

Sağlıklı ve lezzetli et yemeklerinin sırrı iyi ettedir. Migros'tan aldığınız etler güvenilirdir. Migros, Türkiye'nin her yöresinden düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerden Türkiye'nin en büyük işletme kapasiteli kendi tesisine alım yaparak işler. Migros'taki tüm etler, Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir. Migros Gıda Güvenliği Sistemi kapsamında 60 kişilik uzman kalite ekibi, 220 kalite kontrol noktasında denetimleri gerçekleştirir. Etler et işletme tesislerinden size ulaşana kadar 0-4 °C'de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır.Migros'ta et reyonları her gün yeniden taze ürünler ile hazırlanır. Migros Perakende Akademisi, Taze Gıda Fakültesi, Et bölümünde eğitim göre kasaplar etleri sizin için hazırlar. Lezzetli, her damağa uygun %100 dana etinden üretilen köfteler, özel soslarla tatlandırılmış fırınlık ya da ızgaralık ve ihtiyacınız olan tüm etler sizin için hazırlanır. İyi et, iyi gelecek demektir.

Etli Taze Fasulye Yapımı:

1. Tencereye yağı alıp eritin.
2. Kuşbaşı etleri tencereye alıp arada bir karıştırarak etler suyunu bırakıp çekene dek kavurun.
3. Küp doğranmış soğanları ekleyip soğanlar pembeleşene dek kavurmaya devam edin.
4. Etlerin üzerine, ayıklayıp doğradığımız fasulyeleri ve küp doğranmış domatesi ekleyin.
5. Fasulyeler diriliklerini kaybedene dek pişirdikten sonra fasulyelerin seviyesine ulaşacak kadar sıcak su, tuz ve toz kırmızı biber ekleyin. Kısık ateşte pişirmeye devam edin.
6. Ocaktan alıp sıcakken servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER