Mevsimin mis kokulu domateslerinden yapılacak en iyi tariflerden biri menemendir. Açlık krizine girildiği anda çabucacık hazırlanır, lezzeti ile epeyce hoşnut eder.

Hafta sonu için özel bir kahvaltı sofrası kurulacaksa başrol sahibi olur, yazın hafif bir sofra kurmak istiyorsanız da imdada yetişir. Evde de harika olur, dışarıda gidilen serpme kahvaltıların menüsünde de en üstte yer alır.

“Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?” tartışmaları süregelirken biz de bir yeni soru daha ekliyor ve “Bu mu Bu mu?” diye soruyoruz.

Sıradaki videomuzda hangisinin ev yapımı, hangisinin dışarıda yapılmış olduğunu kahramanlarımızdan çözmesini istedik. Bakalım neler olmuş, detaylar videomuzda. Keyifli seyirler!

Birbirinden farklı lezzet deneyimleri, yorumlar, fiyat tahminleri ve çok eğlenceli anlar için “Bu mu, Bu mu?” dizisinin her hafta yayınlanacak yeni bölümünü takipte kalın.

Ev yapımı menemen tarifi için tıklayın!

EN ÇOK İZLENENLER