Fındıklı, Fıstıklı ve Hindistan Cevizli Trüfler Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3,33/5 Toplam: 3 Oy
view 6.945
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
8

Fındıklı, Fıstıklı ve Hindistan Cevizli Trüfler Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Pratik ve enfes tarifler için @cartedorturkiye hesabını mutlaka takip edin. Hepsi birer tatlı sanatı şaheseri olan enfes dondurmalı tatlılar için @cartedorturkiye sayfasına davetlisiniz.

Lezzetli ve çok pratik bu dondurmalı tatlıya, aileniz, dostlarınız bayılacak… Klasik çikolata toplarını yani “Truffles”ları, Carte d’Or vanilya dondurma kullanarak hazırlayabilirsiniz. Lezzetli detaylar için videomuzu izleyin.

Fındıklı, Fıstıklı ve Hindistan Cevizli Trüfler Yapımı:

1. Küçük bir tepsiye yağlı kağıt serin.
2. Parizyen kaşığı veya dondurma kaşığı kullanarak Carte d’Or Kaymaklı dondurmadan küçük toplar çıkarıp, dondurmaları yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin.
3. Carte D’Or Kaymaklı dondurma topçuklarını 10 dakika buzlukta bekletin.
4. Ayrı ayrı kaselerin içine kakao,fındık, hindistan cevizi ve antep fıstığını koyun.
5. Dondurduğunuz mini Carte d’Or Kaymaklı dondurma topçuklarını buzluktan çıkarıp, ayrı ayrı kaselere koyduğunuz malzemelere bulayın.
6. Fındık, kakao, Hindistan cevizi ve Antep fıstığına bulanmış Carte d’Or kaymaklı dondurma topçuklarını servis tabağına alıp, bekletmeden servis edin.
7. Farklı bir lezzet için; Carte d’Or kaymaklı dondurma topçuklarını üç farklı kuruyemiş ve kakoya ayrı ayrı bulamak yerine tek çeşit kaplama malzemesi kullanarak hazırlayabilirsiniz. Sadece Kaplama malzemesini 50 g değil , dört farklı kaplama yerine toplam 200 g olarak kullanın.

EN ÇOK İZLENENLER