Fırın Makarna Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,77/5 Toplam: 5.174 Oy
view 58.765
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Fırın Makarna Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Fırınlanmış lezzetlerin en güzellerinden birinde sıra; fırın makarna. Üzerinde eriyen kaşar peyniri ile lezzetine lezzet katılan tarifin yanına bir de nefis et yemeğine ne dersiniz? Balzamik soğanlı dana antrikot mesela… Detaylar için MigrosTV‘de buluşalım!

Fırın Makarna Yapımı:

1. Makarnaları derin bir tencerede bol suda 8-10 dakika haşlayın.
2. Haşladığınız makarnaları süzerek soğuk sudan geçirin ve süzülmesi için süzgeçte bekletin.
3. Beşamel sos için margarini ve unu tencereye koyun ve un rengini değiştirene kadar orta ateşte kavurun.
4. Üzerine sütü azar azar eklerken bir yandan da robot ile çırparak karıştırın.
5. Sos koyu bir kıvam alınca ocaktan alın.
6. Geniş bir kapta makarna, beşamel sos ve 2 su bardağı kaşar peynirini karıştırın ve borcama alın.
7. Üzerine 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini döşeyerek önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER