1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
3,00/5Toplam: 1 Oy
view 3.596
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Akşam yemeğine gelecek misafirlerinizi farklı mı farklı, lezzetli mi lezzetli bir tarifle şaşırtmaya hazır mısınız? Cevabınız evet ise sıradan fırında kuzu yemeklerini unutun, elmanın meyve halini ve onu ısırıp tüketmeyi de unutun. Bu tarifte ikisinin de bambaşka rolleri ile sıra dışı bir buluşmaya tanık olmaya hazır olun!

Maydanoz, pastırma, soğan gibi her yemeği güzelleştiren lezzet kahramanlarının yetkisi, fırının ısısıyla mükemmel bir kıvama gelen kuzu eti; daha sonra soğanla birlikte kavrulan elmalardan hazırladığımız yatağın üzerine yerleşiyor ve lezzet tutkunlarının değerlendirmesini bekliyor! Yanına bir güzel ayran ve pilav da gelirse ne de şahane oluyor! Siz de bu nefis tarifi hemen denemek ve lezzete doymak istiyorsanız geri kalan tüm detaylar için videomuzu izleyin, şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. Doğranmış elmaları, pastırmayı, limon suyunu, maydanozu ve yumurta sarılarını bir harç haline getirin. Budu geniş kısmından açıp harcı içine doldurun. Biraz tuzlayıp et suyu gezdirin.
2. Pişirirken arada et suyu ile yaptığınız işlemi arada tekrarlayın. 200 derecede 60 dakika fırınlayın.
3. Sos için küp küp doğradığınız elmaları tereyağında karamelize edin. Et suyu ekleyin ve ardından nişastalı suyla bağlayın. Taze otlarla harmanlayıp etin üzerinde servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER