Fırında Kaymaklı Ayva Tatlısı Tarifi
6.249 votes, average: 4,36 out of 56.249 votes, average: 4,36 out of 56.249 votes, average: 4,36 out of 56.249 votes, average: 4,36 out of 56.249 votes, average: 4,36 out of 5
4,36/5Toplam: 6.249 Oy
view 92.571
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Fırında Kaymaklı Ayva Tatlısı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Fırında Kaymaklı Ayva Tatlısı Tarifinin hafifliği ve lezzetine bayılacaksınız! Meyveli tatlı tarifleri içinde favorilerinizden biri olacak bu enfes tatlı için MigrosTV’ye!

Ayvalı diğer tariflerimizi izlediniz mi? Ayvalı kereviz ve ayva kompostosunu sakın kaçırmayın!

Fırında Kaymaklı Ayva Tatlısı Yapımı:

1. Ayvaların kabuklarını soyun, derin bir kabın içine alıp limon suyunu ekleyin.
2. Düz bir tabağa esmer şekeri dökün, ayvaları şekere bulayın.
3. Derin bir fırın kabı ya da borcama ayvaları yerleştirin, çubuk tarçın ve karanfili ekleyin.
4. Tabakta kalan şekeri ayvaların ortasına dökün ve balı da üzerine gezdirin.
5. Suyu da ayvaların üzerine dökün ve 200 derecede 50 dakika pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER