Fırında Kestane Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,55/5 Toplam: 6.754 Oy
view 65.984
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Fırında Kestane Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Yeni yıl kestanesiz olur mu? Mis gibi kokusu, sıcacık tadı ile yılbaşının vazgeçilmezi fırında kestane yapıyoruz.  Kestane, insan beslenmesinde önemli bir protein ve karbonhidrat kaynağı. Tok tutucu ve besleyici hem de iyi bir enerji kaynağı. Kestane yapmanın püf noktaları şimdi MigrosTV’de!


Birbirinden leziz tatlar yaptık sizin için; sebzeli pilav, tarator soslu ıspanak kökü ya da fırında tavuk kanadı.

Fırında Kestane Yapımı:

1. Kestanelerin üstünü tırtıklı bir bıçakla çok derin olmayacak şekilde kesin ve tencereye alın.
2. Kestanelerin üstünü geçecek kadar soğuk su ve çok az tuz ekleyin.
3. Kaynama noktasına getirin.
4. Kestaneler kaynamaya başladığında ocaktan alın ve süzdürün.
5. Önceden 210 dereceye ayarladığınız fırında 15 dakika pişirin.
6. Afiyet olsun.

EN ÇOK İZLENENLER