Fırında Oğlak Kapama Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 189
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

Fırında Oğlak Kapama Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Fırında oğlak kapama tarifi MigrosTV’de!

Fırında Oğlak Kapama Yapımı:

1. Önceden ısıtılmış olan döküm tavada parça oğlak etlerini mühürleyin.
2. Düdüklü tencerede sıvı yağile soğanı kavurun ve salçayı ekleyin.
3. Üzerine mühürlenmiş olan oğlak etlerini ekleyin ve 200 g olan ölçülü suyu ekleyin düdüklü tencereyi kapatın.
4. Ayrı ir kapta tuz pirinç ve yağı harmanlayın ve fırın kabına koyun.
5. Üzerine pişen oğlak etini ve et suyunu dökün ve 190 derecede 30-35 dk fırınlayın.
6. Pirinç suyunu çekip etlerin üzeri kızarınca taze nane ekleyerek servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER