Sirke ve bal kabağını aynı anda duymak pek hoş olmayabilir, biliyoruz; ancak bu tarifin tüm ezberleri bozacağını da biliyoruz!
Bu farklı tarifte kuru soğanları güzelce dilimleyip fırına vereceğimiz tabağın içine döşüyor üzerine bal kabağı dilimlerini yatırıyoruz. Durun, hiç öyle yüzünüzü buruşturmayın, dedik ya bu tarif ezberleri bozduracak! Daha sonra bal kabağı dilimlerinin üzerine doğal antibiyotik sayılan ve çoğu tarifin vazgeçilmezi olan sarımsak dilimlerini ekliyor, sirkeyi gezdiriyoruz. Yeter mi? Yetmez! Son olarak tüm yemeklerin asıl lezzetini veren domates salçasını da ekliyor, tabağın üzerini alüminyum folyo ile kapatıp fırına doğru yolculuğa çıkarıyoruz! Sonrasında rengi ile şenlikli, tadı ile lezzetli nefis mi nefis kabak dilimlerini çatallamaya başlıyoruz! Farklılık arayan, bal kabağına bayılan herkese iyi gelecek bu tarifi uygulamak için daha fazla geç kalmayın, tüm detaylar videomuzda; şimdiden afiyet olsun!
Fırında sirkeli bal kabağı yemeği tarifi, fırında sirkeli bal kabağı yemeği yapımı, fırında sirkeli bal kabağı yemeği yapılışı, fırında sirkeli bal kabağı yemeği nasıl yapılır, fırında sirkeli bal kabağı yemeği nasıl hazırlanır, fırında sirkeli bal kabağı yemeği hazırlanışı, fırında sirkeli bal kabağı yemeği malzemeleri ve daha birçok farklı lezzet tarifleri MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın!