Ev Yapımı; Frambuaz Sos
7 votes, average: 3,14 out of 57 votes, average: 3,14 out of 57 votes, average: 3,14 out of 57 votes, average: 3,14 out of 57 votes, average: 3,14 out of 5
3,14/5Toplam: 7 Oy
view 13.063
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Frambuaz Sos Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Ev yapımı enfes frambuaz sosla tanışın… Kolay tarifini deneyip tattığınızda vazgeçemediğiniz sos tarifleri arasına girecek olan bu lezzet dolu sosu, sütlü tatlı, dondurma, cheesecake ve dilediğiniz pasta tariflerini süslemek için kullanabilirsiniz.

Püf noktası:

Dondurulmuş frambuaz yerine taze frambuaz kullanırsanız ayrıca su kullanmayın. Toz şeker ve frambuazları bir saat kadar bekletip, mısır nişastasını sonradan salmış olduğu suya ekleyebilirsiniz.

Servis önerisi:

Cheesecake ve sütlü tatlılar gibi tatlı servislerinde kullanabileceğiniz frambuaz sosu, dondurma ilavesiyle de servis edebilirsiniz.

 

Frambuaz Sos Yapımı:

1. Dondurulmuş frambuazları küçük bir sos tenceresine alın. Toz şeker ilavesiyle kısık ateşte pişmeye bırakın.
2. Frambuazlar çözülmeye başladığında az miktarda su ile kıvamını açtığınız mısır nişastasını katıp kıvam alana kadar kısık ateşte pişirmeye devam edin.
3. Pürüzsüz bir kıvam alan frambuaz sosu, soğuttuktan sonra tatlı ve dondurma servislerinde kullanın.

EN ÇOK İZLENENLER