Fransız Tostu Tarifi
5 votes, average: 4,00 out of 55 votes, average: 4,00 out of 55 votes, average: 4,00 out of 55 votes, average: 4,00 out of 55 votes, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 5 Oy
view 4.844
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Fransız Tostu Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Tost dediğin sadece kaşarlı olacak değil ya? Şimdi, bu tarifle birlikte tüm alışılmışın dışına çıkıp Fransa’ya doğru bir yolculuk etmeye hazır mısınız? Lezzeti içinden taşan, nefis bir kahvaltı önerisi için yaklaşın!

İsmi ile çok lüks kafe ve restoran menülerinden fırlamış gibi gözükse de genelde her evde bulunan malzemelerden yapılan Fransız tostuna bayılacağınızdan eminiz. Kimi zaman mevsimin taptaze, leziz meyvelerinin içine doluştuğu ekmek dilimleri ile kimi zaman bolca çikolata, kimi zaman da limonun ferahlığı ile süslenen Fransız tostlarının en leziz çeşitlerinden birini hazırlamaya var mısınız?

Çaylar kaynamaya, kahveler filtrelenmeye hazırsa nefis yoldaşın tarifi çoktan hazır. Waffle’ı aratmayacak Fransız tostu ile tanışmak için hemen videomuzu izleyin, şimdiden afiyet olsun!

Fransız tostu tarifi, nefis Fransız tostu, Fransız tostu yapımı, Fransız tostu yapılışı, Fransız tostu hazırlanışı, Fransız tostu nasıl hazırlanır, Fransız tostu nasıl yapılır, Fransız tostu malzemeleri, ev yapımı Fransız tostu ve daha birçok farklı tost tarifi MigrosTV videolarında. Bizi takip etmeye devam edin.

Fransız Tostu Yapımı:

1. Derin bir kaba yuurtaları kırıp sarı ile beyazları karışıncaya dek çırpın.
2. Şeker, süt, tarçın, vanilya ve muskat rendesini de ilave edip el çırpıcısı ile karıştırmaya devam edin.
3. Yayvan bir tepsiye hazırladığınız bu karışımı dökün.
4. Tost ekmeklerini üçgen şeklinde kesin.
5. Sütlü karışıma arkalı önlü birer dakika bekleterek batırın ve ekmeklerin sıvıyı içine çekmesini sağlayın.
6. Tavaya tereyağ koyun ve kızdırın soslu ekmekleri arkalı önlü kızartın.
7. Servis tabağına alıp üzerine yaban mersini, Kırmızı erik ve badem dökün.
8. En son üzerinde bal gezdirerek servis edin. Afiyetler olsun.

EN ÇOK İZLENENLER