Garnitürlü Hindi Sarma Tarifi
8 votes, average: 4,88 out of 58 votes, average: 4,88 out of 58 votes, average: 4,88 out of 58 votes, average: 4,88 out of 58 votes, average: 4,88 out of 5
4,88/5Toplam: 8 Oy
view 4.236
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Garnitürlü Hindi Sarma Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Migros iyi et reyonlarından hindi eti ile nefis garnitürlü hindi sarma hazırladık.

Püf noktası:

Hindi göğüs etlerini yüksek ateşte kavurmaya özen gösterin.

Pişirme önerisi:

Arzuya göre çok az miktarda tereyağı ekleyebilir, farklı baharatlarla çeşnilendirebilirsiniz.

Servis önerisi:

Patates püresi eşliğinde servis edebilirsiniz.

Garnitürlü Hindi Sarma Yapımı:

1. Kabuklarını soyduğunuz kuru soğanları küçük küpler halinde doğrayın, sarımsakları püre haline getirin.
2. Üzerini nemli bir bezle sildiğiniz mantarları sap kısımlarını aldıktan sonra ince ince dilimleyin.
3. Hindi göğüs etlerini streç film arasına alıp et döveceği yardımıyla inceltin.
4. Zeytinyağını geniş bir tavada kızdırın. Doğranmış kuru soğan ve sarımsak püresini ekleyip hafif bir renk alana kadar soteleyin. Doğranmış mantarları ekleyip yüksek ateşte pişirmeye devam edin.
5. Suyunu süzdürdüğünüz garnitürleri bol suda durulayıp fazla suyunu süzdürün.
6. Sotelenmiş mantarlara domates püresi ve biber salçasını ekleyip kısa bir süre daha pişirin.
7. Tuz, karabiber, kimyon ve pul biber ilavesiyle çeşnilendirin. Suyunu süzdürdüğünüz garnitür karışımını ekleyip karıştırın.
8. Sıcak su ekleyip pişirme işlemini kısa bir süre daha devam ettirdiğiniz iç harcı ocaktan alın.
9. Arzuya göre tuz ve taze çekilmiş tane karabiber ilavesiyle çeşnilendirdiğiniz hindi göğüsleri, hazırladığınız iç harç ilavesiyle sarıp fırın kabına yerleştirin.
10. Kalan bezelyeli harcı ekleyip çok az miktarda sıcak su ilavesiyle, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45 dakika kadar pişirin. Sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER