Garnitürlü Tekirdağ Köftesi Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 424
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Garnitürlü Tekirdağ Köftesi Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Tekirdağ köftesinin hastaları, size sesleniyoruz! Sıradaki tarifimiz sayesinde en sevdiğiniz yemeği yemek için Tekirdağ yollarını aşmanıza gerek yok, mutfağınıza doğru ilerleyin yeter!

Uzman Kasap güvencesindeki Tekirdağ köftesi ile harika bir sonuç elde etmeye hazır mısınız?

Zamanınız kısıtlı ama bir an önce lezzete doymak istiyorsanız buyurun, Uzman Kasap köfteleri yine emrinizde! Hazırlaması çok pratik, yemesi pek keyifli Tekirdağ köftesi ile sofranızı kısa bir zamanda, az bir çabayla çok özel kılma fikrine bayılacağınızdan eminiz.
Yağsız bir tavada kolayca pişirdiğiniz köfteleri patates kızartması, biraz pilav, biraz da yeşillik ile buluşturup son dokunuşunu acı sos, ketçap gibi yardımcılarla yapın. Lüks restoranlara taş çıkartacak bu sunum ile hem konuklarınızı hem de kendinizi mutlu edebilirsiniz. E daha ne bekliyorsunuz? Size en yakın Migros’tan Uzman Kasap Tekirdağ köftesini kapın ve derhal işe koyulun. Detaylar videomuzda. Şimdiden afiyet olsun!

Garnitürlü Tekirdağ köfte nasıl yapılır, garnitürlü Tekirdağ köfte tarifi, garnitürlü Tekirdağ köfte yapılışı, garnitürlü Tekirdağ köfte yapımı, garnitürlü Tekirdağ köfte nasıl hazırlanır, garnitürlü Tekirdağ köfte hazırlanışı, garnitürlü Tekirdağ köfte malzemeleri, garnitürlü Tekirdağ köfte yapımı, ev yapımı garnitürlü Tekirdağ köfte, pratik garnitürlü Tekirdağ köfte, nefis garnitürlü Tekirdağ köfte ve daha birçok köfte tarifi MigrosTV’de. Bizden ayrılmayın!

Garnitürlü Tekirdağ Köftesi Yapımı:

1. Köfteler tavada pişirilir.
2. Patatesler soslanır, yağlı kağıt serili fırın tepsisine eklenip 180 derecelik fırında pişirilir.
3. Tereyağ ve pirinçler kavrulur, üzerine sıcak su ve tuz ilave edilir; suyunu çekene kadar pişirilir.
4. Tabakları ve servis edilir.
5. Havuçlar soyulur, ince ince dilimlenir, şekilli kalıplar ile şekil çıkartılır ve haşlanıp servis edilir

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER