Glutensiz İtalyan Ekmeği Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,84/5 Toplam: 6.057 Oy
view 65.594
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Glutensiz İtalyan Ekmeği Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Glutensiz İtalyan Ekmeği Tarifi sayesinde evinizde rahatlıkla lezzetli ekmekler pişirebileceksiniz! Özellikle çölyak hastalarının tercih ettiği glutensiz gıdalar, aslında hepimiz için oldukça faydalı. Gelin, bu sağlıklı ekmek tarifine beraber bakalım!

Glutensiz İtalyan Ekmeği Yapımı:

1. Bir kaba un ve tuzu koyun.
2. Hazır maya bal ve zeytinyağını ekleyin.
3. Azar azar su ekleyip mikserde yoğurmaya başlayın.
4. Hamur olduktan sonra baharatları ekleyin.
5. En son kurutulmuş domatesleri ekleyin.
6. Hamuru kalıba yayıp üzerine zeytinyağı dökün ve mayalandırın.
7. 180 derece fırında 30 dakika pirişin.

EN ÇOK İZLENENLER