MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Greyfurt Reçeli Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME45'DK
  • KİŞİ SAYISI0 Porsiyon

Güne zengin bir kahvaltı sofrası ile başlamaktan daha güzel bir şey varsa o da güne birbirinden leziz reçel seçenekleri ile dolu bir kahvaltı sofrası ile başlamaktır! Siz de böyle düşünüyorsanız bu tarifimize bayılacaksınız! Biliyorsunuz her şeyden reçel yapabilen bir toplumuz, bu özelliğimizi bu kez greyfurt ile sürdüreceğiz! Sıradaki videomuzda mevsimin en güzel greyfurtlarını seçip tatlı mı tatlı planlarımıza alet ediyor, nefis bir reçel hazırlıyoruz. Sizce de kulağa hoş gelmiyor mu ama?

Doğal antibiyotik sayılan greyfurtlar, bu kez şekerle buluşup usulca kaynıyor ve sonrasında ekmeklere sürülmek için sabırsızlanıyor. Bizce onları daha fazla bekletmeyin ve greyfurt reçeli yapımı hakkında tüm detaylar için videomuzu izleyin! Şimdiden afiyet olsun!

Greyfurt reçeli tarifi, greyfurt reçeli yapımı, greyfurt reçeli hazırlanışı, greyfurt reçeli yapılışı, greyfurt reçeli nasıl yapılır, greyfurt reçeli nasıl hazırlanır, greyfurt reçeli malzemeleri, greyfurt reçeli malzemeleri, pratik greyfurt reçeli, ev yapımı greyfurt reçeli ve daha birçok reçel seçeneği MigrosTV videolarında sizi bekliyor. Bizi takip etmeye devam edin.

Greyfurt Reçeli Tarifi
MALZEMELER
  • greyfurt

    4 adet
  • limon suyu

    1 adet
  • portakal

    1 adet
  • su

    1 litre
  • şeker

    2,5 kg
  • tarçın

    1 adet
  • karanfil

    2 adet
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Greyfurtların kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın,

  • 2. Adım

    şekerin yarısını üzerine ilave edip bir gece bekletin,

  • 3. Adım

    ardından tencereyi ocağa alıp limon suyu hariç tüm malzemeleri ekleyip kaynatın,

  • 4. Adım

    reçel kıvamına gelince limon suyunu ekleyin bir taşım kaynatıp ocaktan alın,

  • 5. Adım

    ara sıra karıştırarak soğutun ve ardından kavanozlara paylaştırıp servis edin.

  • 6. Adım

    Püf noktası : Reçel kocamanına kadar olan kaynama çok koyu olmamalıdır zira soğuduktan sonra reçeliniz daha da katılaşır.