Güveçte Kavurma Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1,75/5 Toplam: 4 Oy
view 10.995
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Güveçte Kavurma Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Güveçte pişen yemeklerin lezzeti meşhurdur, sevmeyen zor bulunur. Mutfağınızdaki maharetinizi gözler önüne serecek harika bir tarif ile karşınızdayız. İster konuklarınız için, ister kendiniz için yapacağınız şahane tat! Güveçte kavurma tarifi MigrosTV’de. Siz de videomuzu izleyerek sofralarınızdaki baş rolü bu özel tarife bırakabilirsiniz.

Pişirme önerisi:

Arzu ettiğiniz kuru ve taze baharatları ekleyebilir, mevsim domatesleri yerine az miktarda salça ilave edebilirsiniz.

Fırın kabının üzerine yağlı kağıt koyabilir, pişirme işleminin son 10 dakikasını açık olarak tamamlayabilirsiniz.

Güveçte Kavurma Yapımı:

1. Kabuklarını soyduğunuz kuru soğanı iri parçalar halinde doğrayın. Domates, çekirdeklerini ayıkladığınız dolmalık sarı biber ve yeşil biberleri aynı şekilde kesin.
2. Sarımsakları ayıklayın. Kuşbaşı kuzu etini ısıya dayanıklı geniş bir fırın kabına alın.
3. Doğramış olduğunuz tüm malzemeyi, soğanlar üstte kalacak kalacak fırın kabına ekleyin. Tuz, karabiber ve kekik ilavesiyle çeşnilendirin. Zeytinyağı ilavesiyle harmanlayın.
4. Zeytinyağı ilavesiyle önceden ısıtılmış 180 derece fırında, 60 dakika kadar pişirdikten sonra sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER