Halil Şef ile Bayram Tarifleri: Tas Kebabı
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 166
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Tas Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bayramın keyfini katlayacak tarifler, Şef Halil Şımır’ın yorumuyla MigrosTV’de!
Ete doyulan Kurban Bayramı sofralarında zevkle tercih edebileceğiniz bir tarif
var sırada; karşınızda nefis mi nefis tas kebabı! Damak tadınıza #iyigelecek bu
tarifte bolca sebze, bolca vitamin ve bolca renk var. Kolayca yapabileceğiniz bu
pratik tarifle sevdiklerinizle çevrelenen bayram sofranızın keyfini
katlayabilirsiniz. Yanına yeşil bir salata ya da bol tereyağlı pilav da eklemeyi
sakın, unutmayın. Sulu ve sıcacık bir yemek isteyen herkesi mutlu edecek tas
kebabı; sizin bayram sofranızı da süslesin isterseniz Halil Şef’in özel lezzet
sırlarıyla dolu tarif için videomuzu izleyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!
Serimizin diğer videolarını da takip etmeyi ve Youtube Migros Türkiye
kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Tarifte kullanabileceğiniz dana kuşbaşını Migros Sanal Market üzerinden
hemen sipariş verebilirsiniz:

Tas Kebabı Yapımı:

1. İlk bir tencere içerisine tereyağ ve sıvı yağı ilave edin ardından etleri ilave edip.
2. Etler suyunu salıp çekene kadar pişirin.
3. Soğanı ve sarımsağı ilave edip hafifçe kavurun ardından unu ve suyu ilave edip patates ve havucu da ekleyin.
4. Tüm malzemeleri yumuşayana kadar pişirin.
5. Piştikten Sonee baharatlarını ilave edin bir iki taşım daha kaynatıp Ocak’tan alıp servis edin.
.

EN ÇOK İZLENENLER