Halil Şef ile Bayram Tarifleri: Tas Kebabı
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 59
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Tas Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kurban Bayramı’nda sofraların olmazsa olmazı tas kebabı tarifi püf noktaları ve detaylı anlatımıyla MigrosTV’de!

Tas Kebabı Yapımı:

1. İlk bir tencere içerisine tereyağ ve sıvı yağı ilave edin ardından etleri ilave edip.
2. Etler suyunu salıp çekene kadar pişirin.
3. Soğanı ve sarımsağı ilave edip hafifçe kavurun ardından unu ve suyu ilave edip patates ve havucu da ekleyin.
4. Tüm malzemeleri yumuşayana kadar pişirin.
5. Piştikten Sonee baharatlarını ilave edin bir iki taşım daha kaynatıp Ocak’tan alıp servis edin.
.

EN ÇOK İZLENENLER