Hindi Kavurma Tarifi
6 votes, average: 3,33 out of 56 votes, average: 3,33 out of 56 votes, average: 3,33 out of 56 votes, average: 3,33 out of 56 votes, average: 3,33 out of 5
3,33/5Toplam: 6 Oy
view 9.262
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Hindi Kavurma Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Migros iyi et reyonlarından alacağınız hindi eti ile lezzet dolu bir kavurma hazırlayabilirsiniz.

Servis önerisi:

Patates püresi eşliğinde servis edebilirsiniz.

Hindi Kavurma Yapımı:

1. Bol suda yıkadığınız hindi göğüslerin fazla suyunu süzdürüp kağıt havlu yardımıyla kurulayın.
2. Ayçiçek yağını derin bir tavada kızdırın. Hindi göğüsleri ekleyip yüksek ateşte soteleyin.
3. Kimyon, toz kırmızı biber, kekik ilavesiyle çeşnilendirin.
4. Tuzunu ve sıcak suyunu ekledikten sonra kısık ateşte pişirmeye devam edip arzuya göre patates püresi üzerinde servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER