Hollandez Soslu Buharda Sebzeler Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,04/5 Toplam: 6.386 Oy
view 29.540
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Hollandez Soslu Buharda Sebzeler Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Etin yanına ne iyi gider? Mesela sarımsaklı tereyağlı fırında mısır ya da çıtır yufka sepetinde salata… Ama derseniz ki etin yanına sebzesiz olmaz, o zaman bu tarifimiz kaçırılmaz! Hollandez soslu buharlı sebzeler lezzetli bir seçim olabilir. Tarifi görüntülü izlemek için tıklayın.

Hollandez Soslu Buharda Sebzeler Yapımı:

1. Sebzeleri buharda hafif yumuşayana kadar haşlayın.
2. Sos için, Ufak boy bir tencerede 250 gram katı yağı eritin.
3. Yanmamasına özen gösterin. 3 yumurtanın sarısını ayrı bir kasede ayırın.
4. Sıcak olan erimiş yağı azar azar yumurta sarılarının üzerine ekleyin ve bu sırada sürekli çırpın.
5. Yumurtalar ve yağ iyice karışınca, karışıma 1 limonun suyunu da ekleyin.
6. Ardından eklemek istediğiniz tuz, karabiber, acı bir sos veya baharatı da kattıktan sonra, biraz daha karıştırın. 7. Buharda pişmiş olan sebzelerinizin üzerine sosu dökün, etin yanında servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER