İç Pilavlı Hindi Dolması Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,40/5 Toplam: 6.988 Oy
view 65.511
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

İç Pilavlı Hindi Dolması Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Lezzetli ve kolay yemek tariflerimize bir yenisini daha ekledik. Yılbaşı sofralarının samimi dostu İç Pilavlı Hindi Dolması‘nı pratik tarifimiz ile pişirebilir, sofranızı renklendirebilirsiniz. Hindi pişirmenin püf noktalarından birini de paylaşmadan geçmeyelim. Hindiyi pişirmeden önce, eğer dondurulmuş ise, tamamen çözüldüğünden emin olmayı da unutmayın.

İç Pilavlı Hindi Dolması Yapımı:

1. Hindiyi doğuk su ile iyice yıkayın ve kurulayın.
2. Hindinin her tarafını tuzlayıp biberleyin.
3. İçini sebze, maydanoz sapı ve kekikle doldurun, ısıya dayanıklı yanmaz bir iple ayaklarından bağlayın.
4. Hindiyi oda sıkcalığında beklettiğiniz tereyağı ile iyice yağlayın.
5. Fırın ızgara telinin üzerine yerleştirip hindinin kanatlarını içe doğru katlayın.
6. 180 dereceye ayarlanmış fırında 3 saat 30 dakika pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER