İçim Taze Peynir ile San Sebastian Cheesecake
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
5,00/5Toplam: 1 Oy
view 3.358
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
10

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

İçinde peynir bulunan tatlılara bayılıyorsanız ve aralarındaki favorim
cheesecake, diyorsanız yaklaşın ve bu farklı tarifi denemeye bir şans verin!
Krema, peynir, yumurta, vanilya gibi malzemeleriyle pratik bir şekilde
hazırlanan bu cheesecake’i diğerlerinden ayıran en belirgin özelliklerden biri, içerisinde bisküvi olmaması. Eğer siz de bisküviye karşıysanız ya da tatlı krizinin gelip tam tarifi uygulayacağınız o anda evinizde bisküvi yoksa bu tarife bayılacağınızdan eminiz.
Yumuşacık kıvamı, bolca kızaran üstü sayesinde bir yandan sütlaca
benzerliğiyle göz kırpan bu cheesecake için tabakları hazırlayın, ev sevdiğiniz dostlarınızı çağırın. Migros reyonlarından İçim taze peynirlerinizi de aldıktan sonra hemen videomuzu izleyip lezzete doymak için daha fazla geç kalmayın. Şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. Bir kap içerisinde ilk olarak peynir ve kremayı çırpın. Ardından diğer malzemeleri ekleyin, her malzemeyi eklediğinizde karıştırın. 1 dakika, 1 dakika karıştırın.
2. Yumurtaları eklerden tek tek ekleyip karıştırmayı unutmayın.
3. Tüm malzemeler iyice karışınca yağlanmış kelepçeli kalıbın içerisi yağlı kağıt ekleyin,
4. Ardından yağlı kağıdıda bir miktar daha yağlayıp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 50 dakika kadar pişirin.
5. Püf noktaları: Malzemeler mutlaka oda sıcaklığında olmalı. Fırında kek pişerken bir kabın içerisine mutlaka su koyarak pişirin. Kek pişerken ve piştikten 30 dk sonra bile kapağını asla açmayın. Kek fırında soğuduktan sonra fırının kapağını aralayıp 30 dakika daha bekletin ardından buzdolabına koyup soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER