Ispanak Kavurması
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
3,00/5Toplam: 1 Oy
view 2.858
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Yeşil yapraklı ailesinin en şanlı üyesi, en çok demir, en çok magnezyum yüklü sağlık deposu! Elbette ki ıspanaktan bahsediyoruz… Çizgi film kahramanlarından tutun da gün içinde enerjisi düşen herkese güç katmaya hazır bu harika sebzemiz ile sıradaki tarifimize lezzet katmaya biz hazırız, eğer siz de hazırsanız detaylara geçebiliriz.

Öncelikle tenceremizi her yemeğe lezzet katan baş malzemelerimiz olan bir miktar zeytinyağı, soğan ve salça ile dolduruyor daha sonra aralarına ıspanaklarımızı teslim ediyoruz. Biraz kavurduktan sonra tuz ve karabiber -ki dilerseniz başka baharatlar da olabilir- ekleyip iştahla bekleyenlerin önüne güzel bir tabakla sunmaya hazır hale getiriyoruz.
Son olarak tabağa doluşan ıspanak kavurmanın üzerine sarımsaklı ya da sarımsaksız yoğurt gezdirerek lezzeti tamamlıyor, doyuruculuğu artırıyoruz. Diyet yapanların, sebze tutkunlarının bayılacağı, ıspanak sevenlerin ıspanağa tekrar âşık olacağı bu nefis kavurmanın detayları hani nerede, diyorsanız hemen videomuza tıklayın. Şimdiden afiyet, sağlık olsun!

YAPILIŞI:

1. Ispanakları 3 yerinden kesin, bol suda iyice yıkayın.
2. Soğanı küp küp kesip zeytinyağlı bir tencere kavurun ardından salçayı ekleyin ve kavurun, ıspanakları ekleyin.
3. Kapağını kapatıp ıspanakların suyunu salmasını bekleyin ardından baharatlarını ilave edin ve karıştırın. Yumurtayı ekleyin kısık ateşte ağzı kapalı pişirin ve servis edin.
4. Servis önerisi: Yumurta miktarını isteğinize göre arttırabilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER