Ispanak Yatağında Somon
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 362
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

“Bolca enerji, bolca sağlık versin ama çok da hafif olsun” dediğiniz bir yemek mi arıyorsunuz? Karşınızda bolca omega-3 ve bolca demir içeriği ile şahane gelecek ıspanak yatağında somon! Akşam yemeğine gelecek misafirinize hazırlayabileceğiniz kadar özel, işten dönüşte çabucak hazırlayabileceğiniz kadar pratik! Hardal, karabiber, zeytinyağı ile hazırlanan sosu sayesinde daha da lezzetlenen somon dilimleri; şık sunumu, etkileyici lezzeti ile diyet yapanları da damak zevkine düşkün olanları da memnun edebilir! Bu nefis tarif ile hemen tanışın, yanına da nefis bir salata hazırlayıp gününüzü güzelleştirin. Geri kalan tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. İlk olarak ıspanaklar yıkanır ayıklanır ardından bir tavaya yağ ve inçe ince koyulmuş soğanlar eklenir, kavrulur ve ıspanaklar ilave edilir.
2. Kavurma işlemine devam edilir. Ispanaklar hafif diri kalacak şekilde olmalıdır. Baharatlar ilave edilir ve ocaktan alınır.
3. Hardal zeytinyağ tuz ve karabiber bir kabın içerisinde karıştırılır somonun üzerine fırça yardımı ile sürülür ve kızgın döküm tavada kızartılır.
4. Servis tabağına ıspanak ilave edilir üzerine pişirilmiş somonu ekleyip servis edebilirsiniz.
5. Servis önerisi : Somonun üzerine krema ve hardalı hafif ısıtıp sos olarak döküp servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER