Beyrut mutfağından yola çıkıp ülkemizin neredeyse tüm sofralarında kendine yer bulmuş
humus, protein açısından en zengin besinler arasında yer alır. Yapımı yöreden yöreye ufak
farklılıklar gösterse de ana malzemeleri genellikle bolca nohut, tahin ve limon suyundan
oluşur; ancak sıradaki tarifimizde humusun çok farklı haliyle tanışmaya hazır olun, çünkü
bu kez humus yapımına ıspanak ekleyerek köklü bir değişikliğe gidiyoruz!
Siz de humusun rengini değiştirmek, içeriğini zenginleştirmek istiyorsanız ıspanaklı humus
nasıl yapılır videomuzdan öğrenebilirsiniz, şimdiden afiyet olsun!
Ispanaklı humus tarifi ve daha birçok yöresel tarifin farklı halleriyle tanışmak için MigrosTV
videolarını izlemeye devam edin.
Ispanaklı Humus Yapımı:
2. Kalan diğer malzemeleri de ekleyip üzerine zeytinyağ ve tahin dökerek servis edebilirsiniz.