Çipura Izgara Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,71/5 Toplam: 6.712 Oy
view 58.216
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Çipura Izgara Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Izgara Çipura, “Akşam yemeğinde ne pişirsem?” diye düşünenlerin kurtarıcısı olacak. Sağlığınızdan ödün vermeden hem pratik şekilde hazırlayabileceğiniz hem de lezzetine doyamayacağınız bu tarifi kaçırmayın!

Çipura Izgara Yapımı:

1. Ayıklanmış balıkları arkalı önlü ızgara yapın.
2. Diğer tarafta kabukları soyulmuş ve jülyen doğranmış kabak, havuç, kırmızı ve sarı biberi, 2 çorba kaşığı sıvıyağda soteleyin.
3. Haşlanmış patatesleri halka şeklinde doğrayın.
4. Servis tabağına balığı ve sotelenmiş sebzeleri alın.
5. Dilim patatesleri yerleştirin.
6. 3 çorba kaşığı sıvıyağda unu hafif pembeleşinceye kadar kavurun.
7. Krema ve ortadan ikiye kesilmiş mantarları ilave edip kısık ateşte 1-2 dakika pişirin.
8. Hazırladığınız mantarlı sosu patates ve balığın üzerine gezdirip servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER