Izgara Palamut Tarifi
6.971 votes, average: 4,28 out of 56.971 votes, average: 4,28 out of 56.971 votes, average: 4,28 out of 56.971 votes, average: 4,28 out of 56.971 votes, average: 4,28 out of 5
4,28/5Toplam: 6.971 Oy
view 96.770
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Izgara Palamut Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Izgara palamut tarifini özellikle geçen haftaki palamut buğulama tarifini beğenenler sakın kaçırmasın! Palamut eti ile mangal keyfi yaşamak için ızgara tavası, kuru soğan, defne yaprağı ve baharatlara ihtiyacınız olacak. Tabii ki biraz da yağ!

Izgara Palamut Yapımı:

1. Palamudu halka halka kesin.
2. Temizleyin ve yıkayın, daha sonra  kağıt havlu ile suyunu tamamen alın.
3. Soğanı yarım halka şeklinde doğrayın, tuzla ovun.
4. Balıkların tümünü alabilecek boyuttaki kaba soğanları alın, üzerine zeytinyağı ve karabiber dökün.
5. Balıkları bu sosun içine yatırın.
6. Defne yapraklarını da aralara sıkıştırın.
7. Üzerini streç filmle sarıp buzdolabında en az 1 saat bekletin.
8. Izgara tavasında önce yüksek ateşe balıkları yerleştirin, sonra ocağı orta ateşe düşürün.
9. Izgara izi  çıkınca diğer taraflarını çevirin.
10. Sıcakken servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER