Jelibonlu Meybuz Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,00/5 Toplam: 3 Oy
view 5.892
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Jelibonlu Meybuz Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sıcak havalara meydan okuyan bu harika lezzete sadece çocuklar değil büyükler de bayılacak! Sadece 5 dakikada hazırlayabileceğiniz jelibonlu meybuzları derin dondurucunuza bırakın, dilediğiniz her an keyfini çıkarma hazır olsun. Detaylar için videomuzu izleyin.

Püf noktası:

Dondurma hazırlığında kullandığınız jelibonların servis esnasında renklerini belli etmesi için açık renkli meyve suları ya da gazoz çeşitleri kullanın.

Jelibonlu Meybuz Yapımı:

1. Renkli jelibonları, porsiyonluk dondurma kalıplarına eşit olarak paylaştırın.
2. Kalıpların üzerini tercihen açık renkli olan elma suyuyla doldurup çubuklarını yerleştirin.
3. Derin dondurucuya kaldırıp 4-6 saat aralığında beklettikten sonra soğuk olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER