Kabak Sandal Tarifi
6.945 votes, average: 4,54 out of 56.945 votes, average: 4,54 out of 56.945 votes, average: 4,54 out of 56.945 votes, average: 4,54 out of 56.945 votes, average: 4,54 out of 5
4,54/5Toplam: 6.945 Oy
view 71.497
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Kabak Sandal Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Pratik kabak tarifleri arayanlara lokum gibi tarifler MigrosTV‘den! Yapımı kolay iç malzemesi ile pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz kabak sandalı tarifi ile önce gözlere sonra midelere hitap edebilirsiniz! Kabaklı tarifleri sevenlerdenseniz yaz sıcaklarında içinizi ferahlatacak bir lezzet önerimiz daha var; yoğurtlu kabak mezesiKolay meze tarifi için tıklayın!

317 Kalori

Kabak Sandal Yapımı:

1. Bulgurun üzerini geçecek kadar su ekleyip yumuşayıncaya kadar haşlayın.
2. Suyunu süzüp bekletin.
3. Kabağı enine ortadan ikiye eksin ve kenarlarda 1 cm bırakarak içini çıkarın ve yumuşayıncaya kadar haşlayın.
4. Kıymayı 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile kavurun.
5. Tuz, karabiber, pul biber ve haşlanmış bulgur ekleyip soğumaya bırakın.
6. Soğanı yarım ay şeklinde doğrayıp zeytinyağı ile kavurun ve kıymaya ekleyin.
7. Rendelenmiş kaşar peyniri ilave edip karıştırın.
8. Karışımı kabakların içine doldurun.
9. Üzerlerine kiraz domatesler yerleştirip 200 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika pişirin.
10. Dereotu ile süsleyip sıcak servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER