MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kabak Sandal Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK25'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Pratik kabak tarifleri arayanlara lokum gibi tarifler MigrosTV‘den! Yapımı kolay iç malzemesi ile pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz kabak sandalı tarifi ile önce gözlere sonra midelere hitap edebilirsiniz! Kabaklı tarifleri sevenlerdenseniz yaz sıcaklarında içinizi ferahlatacak bir lezzet önerimiz daha var; yoğurtlu kabak mezesiKolay meze tarifi için tıklayın!

317 Kalori

Kabak Sandal Tarifi
MALZEMELER
  • kabak

    1 adet
  • kiraz domates

    8 adet
  • kıyma

    100 gr
  • zeytinyağı

    2 yemek kaşığı
  • pilavlık bulgur

    3 yemek kaşığı
  • soğan

    1 adet
  • kaşar peyniri

    2 yemek kaşığı rendelenmiş
  • tuz

    1 tatlı kaşığı
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı
  • kırmızı pul biber

    1/2 çay kaşığı
  • dereotu

    Yarım demet
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Bulgurun üzerini geçecek kadar su ekleyip yumuşayıncaya kadar haşlayın.

  • 2. Adım

    Suyunu süzüp bekletin.

  • 3. Adım

    Kabağı enine ortadan ikiye eksin ve kenarlarda 1 cm bırakarak içini çıkarın ve yumuşayıncaya kadar haşlayın.

  • 4. Adım

    Kıymayı 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile kavurun.

  • 5. Adım

    Tuz, karabiber, pul biber ve haşlanmış bulgur ekleyip soğumaya bırakın.

  • 6. Adım

    Soğanı yarım ay şeklinde doğrayıp zeytinyağı ile kavurun ve kıymaya ekleyin.

  • 7. Adım

    Rendelenmiş kaşar peyniri ilave edip karıştırın.

  • 8. Adım

    Karışımı kabakların içine doldurun.

  • 9. Adım

    Üzerlerine kiraz domatesler yerleştirip 200 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika pişirin.

  • 10. Adım

    0. Dereotu ile süsleyip sıcak servis yapın.