MBLOG | MigrosTV Blog Sayfası

Hazırlanan Bluz Kalıbının Dikimi

mblog_image

Eğitim Tanıtımı: Temel Beden Kalıbı, üst bedeni kapsayan birçok farklı modeli çıkarmak için kullanılmaktadır. Bedene özel kalıplar çıkarmak isteyen herkes için, Singer’in sponsorluğunda hazırlanan eğitim videomuzda pensiz temel beden kalıbı üzerinden hazırlanacak bluz kalıbının çıkarılması, kumaşa aktarımı ve dikim aşamalarını sizlerle paylaşıyoruz. Eğitmen Tanıtımı: Hacı Ömer Sabancı Kız Teknik ve Olgunlaşma Enstitüsü ardından Yalova Üniversitesi […]

DEVAMINI OKU

Penssiz Temel Beden Kalıbının Kumaşa Aktarımı

mblog_image

Eğitim Tanıtımı: Temel Beden Kalıbı, üst bedeni kapsayan birçok farklı modeli çıkarmak için kullanılmaktadır. Bedene özel kalıplar çıkarmak isteyen herkes için, Singer’in sponsorluğunda hazırlanan eğitim videomuzda pensiz temel beden kalıbı üzerinden hazırlanacak bluz kalıbının çıkarılması, kumaşa aktarımı ve dikim aşamalarını sizlerle paylaşıyoruz. Eğitmen Tanıtımı: Hacı Ömer Sabancı Kız Teknik ve Olgunlaşma Enstitüsü ardından Yalova Üniversitesi […]

DEVAMINI OKU

Penssiz Temel Beden Kalıbının Çıkartılması

mblog_image

Eğitim Tanıtımı: Temel Beden Kalıbı, üst bedeni kapsayan birçok farklı modeli çıkarmak için kullanılmaktadır. Bedene özel kalıplar çıkarmak isteyen herkes için, Singer’in sponsorluğunda hazırlanan eğitim videomuzda pensiz temel beden kalıbı üzerinden hazırlanacak bluz kalıbının çıkarılması, kumaşa aktarımı ve dikim aşamalarını sizlerle paylaşıyoruz. Eğitmen Tanıtımı: Hacı Ömer Sabancı Kız Teknik ve Olgunlaşma Enstitüsü ardından Yalova Üniversitesi […]

DEVAMINI OKU

Ekolojik Döngüler

16 Aralık

mblog_image

Eğitim Tanıtımı: Doğanın döngüleri, çevre kirliliğine sebep olan faktörleri ve atıkları öğrenerek bu sistemle daha uyumlu bir şekilde yaşayabilmek için yapabileceklerimizi uygulamaya geçirmeliyiz. Ekolojik Okuryazar; tüm bu bilgi birikimine sahip,doğanın ilke ve sınırlarını bilen ve doğaya uyumlu yaşamayı ile edinmiş kişilere verilen genel isimdir. İnsanların çevreyi koruma gibi bir evrensel değere duyarlılıklarını arttırmayı ve onları […]

DEVAMINI OKU

Pilaki ve Alinazik

16 Aralık

mblog_image

Eğitim Tanıtımı: Orta Asya ve Anadolu topraklarının sunduğu ürün çeşitliliği ve birbirinden farklı birçok kültürle yaşanan etkileşimler Türk mutfağının zenginleşmesinde rol oynamıştır. Her yörede farklı hazırlama ve sunum tekniği ile buluşan lezzetler Yöresel Türk Mutfağının çeşitliliğini arttırmıştır. Eğitim serimizde Yöresel Türk Mutfağımıza örnek olacak birbirinden leziz tarifler paylaşıyoruz. Eğitmen Tanıtımı: İstanbul’da mimarlık eğitimini tamamladıktan sonra […]

DEVAMINI OKU

Hamsili Pilav ve Komposto

16 Aralık

mblog_image

Eğitim Tanıtımı: Orta Asya ve Anadolu topraklarının sunduğu ürün çeşitliliği ve birbirinden farklı birçok kültürle yaşanan etkileşimler Türk mutfağının zenginleşmesinde rol oynamıştır. Her yörede farklı hazırlama ve sunum tekniği ile buluşan lezzetler Yöresel Türk Mutfağının çeşitliliğini arttırmıştır. Eğitim serimizde Yöresel Türk Mutfağımıza örnek olacak birbirinden leziz tarifler paylaşıyoruz. Eğitmen Tanıtımı: İstanbul’da mimarlık eğitimini tamamladıktan sonra […]

DEVAMINI OKU

Bamya Çorbası ve Hengel Mantı

16 Aralık

mblog_image

Eğitim Tanıtımı: Orta Asya ve Anadolu topraklarının sunduğu ürün çeşitliliği ve birbirinden farklı birçok kültürle yaşanan etkileşimler Türk mutfağının zenginleşmesinde rol oynamıştır. Her yörede farklı hazırlama ve sunum tekniği ile buluşan lezzetler Yöresel Türk Mutfağının çeşitliliğini arttırmıştır. Eğitim serimizde Yöresel Türk Mutfağımıza örnek olacak birbirinden leziz tarifler paylaşıyoruz. Eğitmen Tanıtımı: İstanbul’da mimarlık eğitimini tamamladıktan sonra […]

DEVAMINI OKU

Patlıcan Silkme ve Etli Lahana Sarması

16 Aralık

mblog_image

Eğitim Tanıtımı: Orta Asya ve Anadolu topraklarının sunduğu ürün çeşitliliği ve birbirinden farklı birçok kültürle yaşanan etkileşimler Türk mutfağının zenginleşmesinde rol oynamıştır. Her yörede farklı hazırlama ve sunum tekniği ile buluşan lezzetler Yöresel Türk Mutfağının çeşitliliğini arttırmıştır. Eğitim serimizde Yöresel Türk Mutfağımıza örnek olacak birbirinden leziz tarifler paylaşıyoruz. Eğitmen Tanıtımı: İstanbul’da mimarlık eğitimini tamamladıktan sonra […]

DEVAMINI OKU

Kuzu Tandır ve Bademli Pilav

16 Aralık

mblog_image

Eğitim Tanıtımı: Dünyanın önde gelen lezzetlerinden olan Geleneksel Türk Mutfağı geçmişten günümüze geçmişten günümüze köklü bir kültürel değere sahip olan en önemli mutfaklardan biridir. Türk mutfağının gelişiminde ürün çeşitliliği ve birbirinden farklı birçok kültürle yaşanan etkileşimler zenginleşmesinde rol oynamıştır. Eğitim videolarımızda, geleneksel lezzetlerimizden tarifler paylaşıyoruz. Eğitmen Tanıtımı: Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi mezunu olan Ufuk […]

DEVAMINI OKU