Şimdi En Lezzetli Zamanı! Nefis Barbun Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,83/5 Toplam: 6.000 Oy
view 60.386
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Nefis Barbun Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Barbunyayı barbunya pilaki sanmayın, bildiğimiz balık olandan bahsediyoruz. Kağıda bir güzel serdik, sofralara lezzet serptik. Yapılışını en ince detayına kadar çektik, ba-yı-la-cak-sı-nız! Farklı balık tarifleri için MigrosTV’ye bekliyoruz.

Pazılı barbunya tava tarifimizi izlediniz mi?

Nefis Barbun Yapımı:

1. Balıkları temizleyip yıkayın ve süzgece alın.
2. Soğanları soyup ince ince doğrayın ve tuzla ovun.
3. Maydanozu kıyıp soğanlara ilave ederek harmanlayın.
4. Bezelyeyi süzün.
5. Limonu ince ince dilimleyin.
6.  6 parça yağlı kağıdın üzerini Migros marka zeytinyağı ile hafifçe yağlayın.
7. Balıkları kağıtlara paylaştırın.
8. Bezelye, mısır ve soğanlı maydanozlu karışımı balıkların yanına ilave edin.
9. Üzerine tuz serpin.
10.  Her bir kağıdı bohça şeklinde kapatarak paket haline getirip yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin.
11. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 25-30 dakika pişirin.
12.  Kağıt paketleri servis tabaklarına alıp üzerlerini açın.
13. Dilerseniz limon dilimleri ve dilimlenmiş kırmızı soğan eşliğinde sıcak olarak servis yapın.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER