Kahvaltılık Salça Tarifi
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 1 Oy
view 2.035
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Kahvaltılık Salça Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kahvaltılık denince hangi yiyecekler gelir aklınıza? Elbette salatalık, domates, süt, yumurta, peynir, zeytin, reçel belki börek, poğaça? Tüm bunlar iyidir hoştur da şöyle bir ekmek kızartsak üzerine de lezzetli bir salça sürsek daha da şahane olmaz mı her şey?
Salça diyoruz; hani şöyle sizi çocukluğunuza ışınlayacak cinsten! Hatırlasanıza; sokakta oynamaktan vazgeçip eve bir türlü girmemişsiniz de anneniz bir dilim ekmek üzerine salça sürüp elinize tutuşturmuş “Al şunu bari ye de aç aç oynama.” demiş… Sıradaki videomuzda işte öylesine nefis bir tarif, sofranıza renk katacak, bayat ekmekleri değerlendirmenin en güzel yollarından biri olan yepyeni bir kahraman ile tanışacaksınız.

Biraz kimyon biraz da karabiber ile lezzeti şahlanan, doğal antibiyotik sarımsak ve zihin için çok önemli olan ceviz içi ile hazırlanan kahvaltılık salça, hafif acısı ile damaklara şenlik olmaya geliyor! Şimdiden uyaralım ekmeğe şöyle bir sürmek yerine kaşık kaşık tüketmek isteyebilir hatta sadece kahvaltı değil tüm öğünlerde yakınınızda görmek isteyebilirsiniz. E bizce fena da etmezsiniz hani? Hadi daha fazla geç kalmadan kahvaltılık salça yapımı hakkında tüm detaylar için videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!

Kahvaltılık salça yapımı, kahvaltılık salça tarifi, kahvaltılı, kahvaltılık salça malzemeleri, kahvaltılık salça yapımı, kahvaltılık salça yapılışı, kahvaltılık salça nasıl yapılır, kahvaltılık salça nasıl hazırlanır, kahvaltılık salça hazırlanışı, ev yapımı kahvaltılık salça, pratik kahvaltılık salça, nefis kahvaltılık salça ve daha birçok kahvaltı lezzeti için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

Kahvaltılık Salça Yapımı:

1. Ekmek içlerini ayırın, bir kaseye alın, elinizle ufalayın.
2. Ardından limon suyunu ekleyip ufalamamaya devam edin.
3. Sarımsakları tuz ile havanda iyice ezin ardından tüm malzemeleri ekleyip iyice karıştırın.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER