Karnabahar Kısır Tarifi
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 1 Oy
view 2.246
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Karnabahar Kısır Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

İnce bulguru kıskandıracak, karnabaharın bin bir çeşit tarifine bir yenisini daha ekleyecek nefis karnabahar kısır önerimizi mutlaka deneyin.

Karnabaharın ismini duyduğunda bir kötü hissedenler, onu bambaşka bir tarifle denemeye ne dersiniz? Bu tarifte karnabaharın her halini sevenler ile karnabahardan nefret edenleri birleştirip iddialı bir sonuç hazırlamaya kararlıyız desek hiç de abartmış olmayız!

Salatası, yemeği, pilavı haşlaması, ızgarası, hatta çiğ hali ile bile tüketilip vitaminlerinden faydalanabildiğimiz, kar topu güzelliğinde, çiçekten hallice, brokolinin kuzeni olan bir lezzet olan karnabaharı bu kez nefis bir kısır olmaya hazırlıyoruz. Sebze kimliğinden biraz uzaklaştırmış gibi davranarak çay sofralarına harika bir seçenek olarak ekliyoruz.

Mutfak robotundan geçirdiğimiz karnabaharları, mis kokulu dereotu, maydanoz, kornişon turşu, hafif acı ile buluşturuyor güzelce karıştırıyoruz. Görünümünden kimsenin anlamayacağı, lezzetinden biraz şüphelenilse de herkesin halinden memnun olacağı yepyeni, nefis bir çeşit hazırlıyoruz!

Hadi o hâlde; eğer ki siz de yeni tarifleri denemeyi seven, sebzeden vazgeçemeyen bir karnabahar aşığı iseniz bu tarifi hemen uygulayın deriz. Karnabahardan pek hoşlanmayan çocuklara da yetişkinlere de ilaç gibi gelecek karnabahar kısırı yapımı hakkında tüm detaylar için videomuzu izleyin, şimdiden afiyet olsun!

Karnabahar kısırı tarifi, karnabahar kısırı nasıl yapılır, karnabahar kısırı nasıl hazırlanır, karnabahar kısırı yapılışı, karnabahar kısırı malzemeleri, nefis karnabahar kısırı, karnabahar kısırı yapımı, ev yapımı karnabahar kısırı, ev yapımı karnabahar kısırı ve daha birçok sebzeli farklı tarif için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

Karnabahar Kısır Yapımı:

1. Kuru soğanı ince ince dilimleyin, ardından bir tavaya zeytinyağını döküp soğanları kavurun.
2. Soğanlar hafif renk almaya başlayınca salçaları ilave edip 2-3 dk daha kavurun ve ocaktan alın.
3. Karnabaharları yıkayıp hafif iri parçalara ayırın ve tüm karnabaharları mutfak robotuna atıp kar halinde olana kadar çekin.
4. Bir kabın içerisine aktarın, ince doğranmış olan taze soğan, dereotu, maydanoz ve geri kalan tüm malzemeleri ekleyip karıştırın.
5. Kavurmuş olduğunuz salçalı soğanı da ilave edip iyice harmanlayıp servis edebilirsiniz.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER