Karnabahar Kızartması Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3,88/5 Toplam: 16 Oy
view 69.390
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Karnabahar Kızartması Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

“Ülkenin orta yerine, sağlıklı parçacıklardan oluşmuş, yaklaşık 1 kilogram ağırlığında bir gıda bulundu!” şeklinde bir başlık görseydik, buradaki özneye en uygun sebze, karnabahar olurdu bizce!

Birçok insan gibi karnabahar ismini okur okumaz siz de yüzünüzü buruşturmayın sakın; çünkü bu tarif, karnabaharı herkese sevdirebilir, iddialıyız!

Pratik, sağlıklı ve çok farklı tüm tarifler için MigrosTV’yi ve sıradaki satırlarımızı takip etmeye devam edin!

Kızartması da olur dedik ve Karnabahar kızartması tarifinin en lezzetli haline yer verdik MigrosTV’de. Daha pek çok karnabaharlı tarif ve kolay yemek tarifleri için MigrosTV’yi takip etmeye devam edin.

Karnabahar kızartması tarifi ve daha fazla sebzeli tarif önerileri için MigrosTV’yi takip edin. Mutfakta harikalar yaratacağınız lezzetli ve pratik tarifler, kısa zamanda sağlıklı menüler yaratacağınız öneriler, tüm püf noktaları ile MigrosTV’de.

Püf Noktası:

Karnabaharı sirkeli suda yıkamanız, hem kokusunu alacak hem de mideyi rahatsız etmesine engel olacaktır.

Karnabahar Kızartması Yapımı:

1. Karnabaharların çiçeklerini ayırın ve sirkeli suda yıkayın.
2. Kaynayan suda 8-10 dakika kadar haşlayın.
3. Bir kapta süt yumurta tuz ve unu çırpın.
4. Karnabaharları bu karışıma bulayın ve kızgın yağda kızartın ve kağıt havlu serili tabağa alın.
5. Sarımsakları ezip yoğurt ile karıştırın az tuz ilave edin.
6. Karnabaharların üzerine dökün.
7. Tereyağ ile pul biberleri hafif ateşe gösterip üzerinde gezdirin dereotu ile süsleyin. Afiyetler olsun.

EN ÇOK İZLENENLER