MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Karnabahar Kızartması Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME30'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

“Ülkenin orta yerine, sağlıklı parçacıklardan oluşmuş, yaklaşık 1 kilogram ağırlığında bir gıda bulundu!” şeklinde bir başlık görseydik, buradaki özneye en uygun sebze, karnabahar olurdu bizce!

Birçok insan gibi karnabahar ismini okur okumaz siz de yüzünüzü buruşturmayın sakın; çünkü bu tarif, karnabaharı herkese sevdirebilir, iddialıyız!

Pratik, sağlıklı ve çok farklı tüm tarifler için MigrosTV’yi ve sıradaki satırlarımızı takip etmeye devam edin!

Kızartması da olur dedik ve Karnabahar kızartması tarifinin en lezzetli haline yer verdik MigrosTV’de. Daha pek çok karnabaharlı tarif ve kolay yemek tarifleri için MigrosTV’yi takip etmeye devam edin.

Karnabahar kızartması tarifi ve daha fazla sebzeli tarif önerileri için MigrosTV’yi takip edin. Mutfakta harikalar yaratacağınız lezzetli ve pratik tarifler, kısa zamanda sağlıklı menüler yaratacağınız öneriler, tüm püf noktaları ile MigrosTV’de.

Püf Noktası:

Karnabaharı sirkeli suda yıkamanız, hem kokusunu alacak hem de mideyi rahatsız etmesine engel olacaktır.

Karnabahar Kızartması Tarifi
MALZEMELER
  • karnabahar

    1 adet
  • yumurta

    2 adet
  • süt

    1 su bardağı
  • un

    1 su bardağı
  • sıvı yağ

    Kızartmak için
  • yoğurt

    1.5 su bardağı
  • sarımsak

    3 diş
  • Pul biber

  • Tuz

  • dereotu

    3 dal
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Karnabaharların çiçeklerini ayırın ve sirkeli suda yıkayın.

  • 2. Adım

    Kaynayan suda 8-10 dakika kadar haşlayın.

  • 3. Adım

    Bir kapta süt yumurta tuz ve unu çırpın.

  • 4. Adım

    Karnabaharları bu karışıma bulayın ve kızgın yağda kızartın ve kağıt havlu serili tabağa alın.

  • 5. Adım

    Sarımsakları ezip yoğurt ile karıştırın az tuz ilave edin.

  • 6. Adım

    Karnabaharların üzerine dökün.

  • 7. Adım

    Tereyağ ile pul biberleri hafif ateşe gösterip üzerinde gezdirin dereotu ile süsleyin. Afiyetler olsun.