MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Karnabahar Sote Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

C vitamini zenginliğiyle bağışıklık sistemi için çok faydalı olan karnabahardan
nefis tarifler hazırlamaya devam ediyoruz; sırada damaklara şenlik yaşatacak
karnabahar sote tarifi var!
Karnabahar sote; kuru soğan, sarımsak, maydanoz, yeşil ve kırmızı biber gibi
birbirinden vitaminli seçeneklerle hazırlanıyor. Malzeme renkliliğiyle sunumu
güzelleştirirken çeşitli vitaminleriyle sağlığa doyuruyor. Karnabahardan farklı
bir yemek yapmak isteyenlerin yüzünü güldürecek, diyet yapanları hiç
üzmeyecek karnabahar sote; üstelik çok pratik hazırlanıyor. En fazla 50
dakikada sofradaki yerini alacak karnabahar soteyle siz de güzel, hafif bir sofra
kurabilir, sağlığınıza sağlık katabilirsiniz. Yanına bolca yoğurt da eklerseniz
değmesinler keyfinize!
Karnabahar sote yapılışı, tüm detaylarıyla videomuzda sizi bekliyor; şimdiden
afiyet olsun!

Karnabahar Sote Tarifi
MALZEMELER
  • sıvı yağ

    4 yemek kaşığı
  • kuru soğan

    1 adet
  • sarımsak

    2 diş
  • karnabahar

    1/2 adet
  • yeşil biber

    2 adet
  • kırmızı biber

    2 adet
  • su

    1 çay bardağı
  • tuz

    1 çay kaşığı
  • kırmızı biber

    1 çay kaşığı
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı
  • maydanoz

    1/2 demet
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak bir tencerenin içerisine yağı sarımsak ve soğanı ekleyip kavurun.

  • 2. Adım

    Ardından içerisine küçük parçalar haline ayrılmış ve haşlanmış olan karnabaharları, doğranmış olan biberleri de ekleyip kavurmaya devam edin.

  • 3. Adım

    Ardından içerisine suyu baharatları ekleyip ara sıra karıştırarak pişmeye bırakın.

  • 4. Adım

    Pişince içerisine ince doğranmış olan maydanozları ekleyip karıştırın ve ocaktan alıp servis edebilirsiniz.