MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kaşarlı Patates Topları Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK0'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI0 Porsiyon

Sıradaki videomuz; patatesin her haline bayılanlar, yeni bir patatesli tarifle daha
tanışmaya doyamayanlar için gelsin. Karşınızda kaşarlı patates topları!
Pratik yapılışa, özel restoran lezzetine sahip bir tarif arıyorsanız bu tarif
#sizeiyigelecek Pankosu ve salamıyla damakları çatlatacak, farklı sunumuyla
göz zevkinize hitap edecek kaşarlı patates toplarına siz de sofranızda yer açın.
Onu ister ızgara et ya da tavuğun yanına isterseniz de çay sofranıza
hazırlayabilir, tadını çıkarabilirsiniz. Yoğurda ya da çeşitli soslara bandırarak
lezzetini daha da katlayabilirsiniz; bizden önermesi!
Çocukların da yetişkinlerin de bayılacağı kaşarlı patates topları nasıl yapılır,
tüm detaylarıyla videomuzda sizi bekliyor. En iyi sonuç için en taze patatesleri
Migros’tan almayı sakın, unutmayın. Şimdiden afiyet olsun!
Kaşarlı patates topları tarifi ve daha birçok patatesli tarif için diğer videolarımızı
da incelemeyi ve Youtube Migros Türkiye kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Tarifte kullanabileceğiniz patatesleri Migros Sanal Market üzerinden hemen
sipariş verebilirsiniz:

Kaşarlı Patates Topları Tarifi
MALZEMELER
  • sıcak su

    2 L
  • patates

    4 adet
  • nişasta

    2 yemek kaşığı
  • tuz

    1,5 çay kaşığı
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı
  • salam

    5 dilim
  • İçi için;
  • rendelenmiş kaşar peyniri

    1 su bardağı
  • Panelemek için;
  • un

    4 yemek kaşığı
  • yumurta

    2 adet
  • panko

    1 su bardağı
  • Kızartmak için;
  • sıvı yağ

    1 L
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Bir tencerenin içerisine sıcak suyu ve kabukları soyulmuş ve kabaca doğranmış olan patatesleri ekleyip iyice kaynatın.

  • 2. Adım

    Ardından süzüp bir kabın içerisine alın ve patatesleri ezip içerisine nişasta, tuz, karabiber ve ince ince dilimlenmiş salamları da ekleyip iyice karıştırın.

  • 3. Adım

    Ceviz büyüklüğünde parçalar ayırıp elinizde hafifçe açın ve ortasına rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip yuvarlayın ve tüm patatesli hamuru bu şekilde hazırlayın.

  • 4. Adım

    Hazırladığınız patatesleri önce un sonra yumurta ve son olarak Panko ekmeğine batırıp kızgın yağda kızartıp servis edin.