Katık Böreği Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
5,00/5 Toplam: 1 Oy
view 726
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
8

Katık Böreği Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bulduğu her şeyden börek yapabilen, her şeyi böreğe katık edebilen bir milletiz. Sıradaki tarifimiz, özellikle ev ekonomisini kurtarmaya çalışan, tasarrufa önem veren hünerli ev hanımlarının bayılacağı bir tarif olabilir.

Bir alışveriş sırasında dozunu ayarlayamayıp aldığınız, daha sonra tüketilememiş bolca yeşilliği bu tarife katık edip lezzete doymaya hazır mısınız? Yapımı ile son derece pratik olan katık böreği, çat kapı misafirler için de oldukça ideal.

Mis kokulu dereotu ve maydanozların birbirine karıştığı, yoğurt ile faydasının, yarma ile doyuruculuğunun arttığı bu börek; “Unsuz, yufkasız börek olur mu?” diyenlere oldukça etkileyici bir cevap olmaya hazır. Yanına zeytin, peynir, domates gibi seçeneklerin de çok yakışacağı katık böreğini kahvaltıda tüketebilir ya da beş çayı muhabbetine keyifli bir katık edebilirsiniz.

Hadi ısıtın fırınları, kaynatın çayları! Katık böreğinin nefis kokusu sararken evinizi en sevdiklerinizi de davet edin, sıcacık, keyifli bir gün geçirin. Tüm detaylar videomuzda.

Katık böreği tarifi, katık böreği yapılışı, katık böreği malzemeleri, katık böreği yapımı, katık böreği hazırlanışı, katık böreği nasıl hazırlanır, katık böreği nasıl yapılır, ev yapımı katık böreği, pratik katık böreği ve daha birçok farklı lezzet MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın.

Katık Böreği Yapımı:

1. Yarmayı bir gece önceden ıslatın.
2. Bütün malzemeleri bir kapta karıştırın.
3. Fırın tepsisine harcı dökün ve eşit şekilde yayın.
4. Önceden ısınmış 200 derece fırında üzeri kabuklaşıncaya kadar pişirin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER