Kavun Reçeli Tarifi
6.561 votes, average: 4,78 out of 56.561 votes, average: 4,78 out of 56.561 votes, average: 4,78 out of 56.561 votes, average: 4,78 out of 56.561 votes, average: 4,78 out of 5
4,78/5Toplam: 6.561 Oy
view 86.204
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Kavun Reçeli Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kavun ile hazırlanan farklı, lezzetli ve sunumu ile de şık tarifler vermeye devam ediyoruz. Bu kez reçel tariflerinize bir yenisini daha eklemek için karşınızdayız. Alışık olduğunuz reçel tariflerininin dışına çıkmaya ne dersiniz? Kavun reçeli tarifi MigrosTV’de.

Kavun Reçeli Yapımı:

1. 1,5 kilo olan kavunu temizleyin ve küçük dilimleyin.
2. Üzerin toz şekeri ekleyin ve 1 gece bekletin.
3. Ertesi gün ocağa alarak 30-35 dk orta ateşte kaynatın.
4. Tereyağını ekleyin.
5. Ocaktan indirmeden önce limon suyunu ilave edin.
6. Reçel hazırlarken her zaman kıvamını yumuşak tutmaya özen gösterin.

EN ÇOK İZLENENLER