Kavurmalı Omletli Pideviç Tarifi
2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5
5,00/5Toplam: 2 Oy
view 2.118
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

Kavurmalı Omletli Pideviç Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Dumanı üstünde, sıcacık pideler iş başında! MigrosTV mutfağında, Ramazan ayının gözbebeği pidelerle farklı tarifler hazırlamaya devam ediyoruz… Bu kez kavurma ve yumurta pide arasında buluşuyor ve ortaya efsane bir lezzet çıkıyor! Diğer pideviç tariflerimizi de görmelisiniz; ballı kaymaklı pideviç, ızgara sebzeli dil peynirli pideviç.

Servis önerisi:

Arzuya göre kekik ve pul biber ilavesiyle servis edebilirsiniz.

Kavurmalı Omletli Pideviç Yapımı:

1. Kavurmayı ince ince dilimleyin. Çeyrek Ramazan pidesi yatay olarak ortadan ikiye kesin.
2. Ayçiçek yağının yarısını geniş bir tavada kızdırın. İnce kavurma dilimlerini hafif bir renk alana kadar kızartın.
3. Kalan ayçiçek yağını küçük bir tavada kızdırıp sahanda yumurta hazırlayın. Arzuya göre çok az miktarda tuz ekleyin.
4. Kızarttığınız kavurmayı pide arasına dizip hazırladığınız sahanda omleti ekleyin. Kapattığınız pideviçi sıcak olarak, bekletmeden servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER