Keçi Peynirli Karpuzlu Aperatif Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,78/5 Toplam: 5.629 Oy
view 42.484
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Keçi Peynirli Karpuzlu Aperatif Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Keçi peynirinin yemeklere kattığı lezzete hayranız. Mesela bu tarifte sizin için karpuz ile ikisini birleştirdik ve hem pratik hem lezzetli bir aperatif çıkardık ortaya…

Keçi Peynirli Karpuzlu Aperatif Yapımı:

1. Karpuzun yarısını dilimler halinde kesin.
2. Yuvarlak kesici kullanarak, dilimleri 25 yuvarlak parça haline getirin.
3. Bir karpuz kepçesi kullanarak, yeterli miktardaki karpuzu çekip çıkararak karpuzun üst bölümündeki girinti ve çıkıntıları düzeltin.
4. Keçi peyniri, 2 yemek kaşığı doğranmış taze fesleğen, tuz ve 1/4 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber ile karıştırın. 5. 1 ila 2 saat soğutun. Eğer istenirse garnitür ekleyin.

EN ÇOK İZLENENLER