Yeni yıl sofrasının olmazsa olmazını unutmadık! Enfes bir hindi pirzola yapmaya ne dersiniz? Kekik ve sarımsak sosu ile lezzetlenen, yanında da enfes fırında patates ile servis edilen yılbaşı yemeği önerimizi kaçırmayın! Eğer sofranızda aperatif tatlar istiyorsanız bir de fiyonk börekçikleri deneyin; tarifi MigrosTV‘de şimdi yayında!
Kekikli Sarımsak Soslu Hindi Pirzola ve Patates Yapımı:
2. Yaklaşık 1 saat marine edin.
3. Patatesleri alüminyum folyo ile kaplayın ve 200 derece fırında pişene kadar fırınlayın.
4. Hindileri ızgara tavasında pişirin.
5. Ayrı bir kasede oda sıcaklığındaki tereyağı ile ezilmiş sarımsak ve kıyılmış maydanozu karıştırın.
6. Fırından çıkmış patatesi ortadan kestikten sonra tereyağ karışımını üzerine ekleyerek servis edin.